Главная » 2010 » Май » 3 » AVON-цифры и факты
22:24
AVON-цифры и факты

1886 Дейвід Х. МакКоннелл заснував «Каліфорнійську Парфюмерну Компанію» і призначив першого незалежного представника місіс Альбі. Першим продуктом «Каліфорнійської Парфюмерної Компанії» став парфюмерний набір.

1896 2 листопада «Каліфорнійська Парфюмерна Компанія» видає свій перший каталог.
1897 «Каліфорнійська Парфюмерна Компанія» відкриває свою першу лабораторію в Сафферні, штат Нью-Йорк.
1906 З'являється перша реклама компанії в журналі GoodHousekeeping (у перекладі – "Домашнє господарство”).
1914 Канада стає першим ринком за межами США – відкрито представництво в м. Монреаль.
1927 В ассортимент продукції компанії введена лінія по догляду за шкірою.
1939    «Каліфорнійська Парфюмерна Компанія» була офіційно перейменована в "Ейвон Продактс, Інк.” (Avon Products, Inc.).Ім'я компанія отримала на честь річки в Англії, на якій знаходиться місто Стредфорд-на-Ейвон, - місце народження Уїльяма Шекспіра, улюбленого драматурга засновника компанії Дейвіда Макконнелла.
1946    "Ейвон Продактс, Інк.” стає компанією, акції якої продаються на біржі.
1954    Запускається рекламна кампанія «Ding Dong - AVON calling» (у перекладі – «Дін-дон - в двері дзвонить AVON»), яка продовжиться до 1967 року. Ця рекламна кампанія AVON стала однією з найбільш тривалих і успішних рекламних кампаній в історії."Ейвон Продактс, Інк.” розширює свою міжнародну діяльність: включає в круг своїх інтересів країни Латинської Америки, починаючи торгові операції у Венесуелі.
1955    Заснований Благодійний фонд AVON.
1957    При кількості Представників 100 000, AVON переступив показник продажів 100 мільйонів доларів США.
1959    "Ейвон Продактс, Інк.” виходить на ринок Європи, відкриваючи офіси компанії в Германії і Великобританії.
1961    AVON вводить серію Skin-So-Soft.
1969    "Ейвон Продактс, Інк.” виходить на ринок Азії, відкриваючи представництво в Японії.
1978    При кількості Представників 1 мільйон AVON досягає показника з продажу 2 мільярди доларів США.
1986    Продажі компанії по всьому світі перевищують відмітку 3 мільярди доларів США.У жовтні 1987 року виходить перша телевізійна реклама іспанською мовою.
1990    AVON починає свою діяльність в Китаї. У 1998 році, у зв'язку із забороною прямих продажів урядом країни, AVON пропонує свою продукцію на ринку Китаю уроздріб.
1991    "Ейвон Продактс, Інк.” виходить на ринок Центральної і Східної Європи, відкриваючи офіси в Чеській Республіці і Росії.
1992    AVON стала першою косметичною компанією, яка використовувала фруктові кислоти при виробництві косметичних засобів по догляду за шкірою (Anew Perfecting Complex for Face).AVON Великобританія ініціює програму по збору благодійних коштів і підвищенню обізнаності про проблему раку молочної залози.
1993    AVON починає програму «Разом проти раку молочної залози», направлену на підвищення обізнаності про проблему, а також збирає кошти через продаж спеціальної продукції «Рожева стрічка».
1996    AVON стає офіційним косметичним спонсором сторічних Олімпійських Ігор в Атланті, штат Джорджія. AVON починає працювати в Африці, відкривши новий офіс в ЮАР.
1998    У Південній Каліфорнії проводиться перший похід по збору благодійних коштів в рамках програми «Разом проти раку молочної залози».
1999    Андреа Джанг стала першою жінкою, що зайняла пост Президента і Виконавчого Директора «Ейвон Продактс, Інк.».AVON починає першу глобальну рекламну кампанію «Поговоримо!»
2000    Першими всесвітніми послами AVON стали знамениті тенісистки сестри Венера і Сирена Уїльямс.
2001    Компанія вводить програму AVONWellness.
2003    AVON вводить торгову марку Mark – бренд для дівчат, і представляє нову програму AVON Wellness.
2004    Фонд AVON починає нову програму проти насильства в сім'ї під назвою «Скажи «Ні» домашньому насильству», послом якої є відома актриса Сальма Хайек.
2005    Фонд святкує своє 50-річчя, а сума зібраних ним благодійних коштів по всьому світі досягла 450 мільйонів доларів США. Перший аромат в новій трилогії Today, Tomorrow, Always отримує нагороду FiFi!
2006    AVON святкує своє 120-річчя як компанія, що впродовж всієї історії пропонує жінкам можливості самореалізації.Уряд Китаю видає AVON ліцензію на торгівлю і знов дає дозвіл на використання методу прямих продажів.
2007    AVON почала свою першу глобальну інтегровану маркетингову кампанію Hello Tomorrow («Вітай майбутнє») і в ООН в Нью-Йорку провела Всесвітній Саміт за Краще Майбутнє.Риз Візерспун стала першим Всесвітнім послом AVON, а сума коштів, зібраних і переданих на боротьбу з раком молочної залози Благодійним фондом AVON, перевищує 550 мільйонів доларів США.
2008    AVON проводить в ООН другий Всесвітній Саміт за Краще Майбутнє, де представляє браслет «Здійсни мрію» і оголошує про зобов'язання передати 1 мільйон доларів США до фонду ООН для підтримки програм проти домашнього насильства щодо жінок. Протягом року AVON співробітничає з багатьма знаменитостями і фінансовим експертом Сьюз Орман в якості Особистого Радника з фінансових питань в США, і з актором Патріком Демпсі, який представляє новий аромат від AVON, - Unscripted.Компанія перевищує історичну відмітку показника продажів в 10 мільярдів доларів США.

Просмотров: 1557 | Добавил: ulla | Теги: AVON-цифры и факты | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]